top of page

Wie zijn we?

Mathias
Kitchen chef
De man met een chefkok diploma, met tonnen ervaring in de horeca als zijnde vertegenwoordiger en eigen initiatieven zoals een pop-up bar en catering service.
Kiest zorgvuldig elke tapas uit en is de man die de wheels van de tapasmobiel fysiek doet draaien.
Justin
Office chef
De man achter de schermen. Heeft ondernemingen in marketing en property management en kent het reilen en zeilen in een bedrijf.
Zorgt ervoor dat iedereen zowel intern als extern naar wens wordt geholpen en dat de wheels digitaal blijven draaien.

Ons verhaal
Iedereen kent het verhaal op een receptie en evenement.
De befaamde tapasplank op een staantafel.
"Dergelijke tapasplanken zijn voor diegene die aan de tafel staan en halen meteen al het lekkers eruit. Als je dan later bent, niet aan een tafel staat of je wil toch even iets wegprikken dan heb je meestal nog weinig keuze, zijn de tapenades zodanig gemengd of ligt de kaas al half zongebakken te drogen. Niet ideaal, zegt Justin."
Vandaar dat we het concept Bar'Uni bedacht hebben zodat iedereen zijn eigen plankje heeft, met hetgeen zij lekker vinden en wanneer het hen pleziert.
"Zo zorgen we niet alleen voor een belevenis en optimaal gebruik van de catering, maar tevens ook voor een ijsbreker en verspilling, zegt Mathias"
In onze formules kan je dan ook hetgeen vinden dat op maat geschreven is.
Wens je verschillende tapas, eigen tapas, dranken en zelf dessert keuzes?
Dat kan allemaal!
Vraag naar onze formules!
bottom of page